Inloggen Portal

Alleen dit jaar nog kunt u de BeterExcedent-regeling voor uw werknemers met hogere inkomens afsluiten. Met deze regeling kunt u voor hen een pensioengat voorkomen. Wilt u dat al uw medewerkers van een goed pensioen verzekerd zijn? Sluit dan nog dit jaar de BeterExcedent-regeling voor uw werknemers af. Deze huidige regeling kan alleen nog in 2022 worden afgesloten.Bpf-Bouw weet niet wanneer de nieuwe excedent-regeling komt. Maar heeft u het dit jaar nog geregeld, dan houden uw werknemers ook na 2022 deze aanvullende pensioenregeling.

Hoe heeft u het aanvullend pensioen voor uw werknemers geregeld?
In iedere pensioenregeling geldt een salarisplafond. Boven dit bedrag bouwen werknemers geen pensioen op. Zo kan er een pensioengat ontstaan. In de bouw is het salarisplafond € 66.337,13 (2022). Zorg ervoor dat werknemers met een hoger inkomen ook boven het salarisplafond pensioen opbouwen met deze BeterExcedent-regeling. BeterExcedent is een aanvulling op de basispensioenregeling. Als een uitbouw aan een bestaande woning. Met de Beterexcedent-regeling houdt u alles rondom pensioenen onder één dak. Goed geregeld dus!

Laatste mogelijkheid
De BeterExcedent-regeling kunt u alleen nog dit jaar afsluiten. Als u dit wilt vraag dan vóór 31 oktober 2022 meer informatie aan bij bpfbouw zodat zij nog dit jaar alles in orde kunnen maken. U kunt hiervoor contact opnemen met de relatiemanager van bfpBouw. Zij zijn zowel telefonisch als per email bereikbaar voor meer informatie.

Op de site van bpfBouw vindt u ook meer informatie.