• De loonadministrateur en adviseur voor de Bouw!

APG (BPF Bouw) Inloggen in SWP met eHerkenning (bron: APG)

Het inloggen op de Selfservice Werkgevers Portaal (SWP) van APG wordt veiliger en makkelijker. Op dit moment kunt u inloggen met uw gebruikersnaam & wachtwoord maar ook met de eHerkenning. Vanaf 2021 kunt u alleen nog maar inloggen met eHerkenning. U gebruikt SWP voor uw pensioenaangifte en pensioenadministratie.

Wat is eHerkenning?
eHerkenning is bedoeld voor werkgevers die ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel. Het grote gemak van eHerkenning is dat u bij verschillende organisaties op dezelfde manier inlogt. U hoeft dus minder wachtwoorden te
onthouden. Het is een DigiD voor uw bedrijf: veilig, makkelijk en betrouwbaar.

Voordelen eHerkenning
– Altijd veilig, betrouwbaar, eenvoudig inloggen
– Bij meer dan 400 overheidsinstellingen 1 manier van inloggen
– Voor al uw officiële contacten hetzelfde eHerkenningsmiddel
– 1 login en 1 wachtwoord

Om een eHerkenning aan te vragen kunt u naar onderstaande link:

https://www.eherkenning.nl/inloggen-met-eherkenning/middel-aanvragen

Mocht u al een E-herkenning hebben dan willen wij u vragen om ons te machtigen voor de dienstverlenende rollen van SWP(pensioenaangifte APG) zodat wij diverse werkzaamheden voor u kunnen verrichten.

Zie onderstaande link voor het stappenplan:

https://pensioenaangifte.apg.nl/images/Stappenplan%20eHerkenning.pdf

Wanneer u ons wilt machtigen in het SWP portaal en u beschikt over een EH-3 herkenning, dan kiest u voor: Kennys (9900026) als leverancier. Dat is ons salarispakket.

Uitsluitend NMBRS klanten kiezen voor: AABO (9902600).

Indien u twijfelt raden wij u aan om dit even na te vragen bij uw contactpersoon.

Deze melding staat op het SWP portaal: Controleer uw gegevens

U heeft ingelogd in het Selfservice Werkgevers Portaal (SWP) met uw gebruikersnaam en wachtwoord van APG. Binnenkort kunt u alleen nog inloggen met eHerkenning.

Geef uw RSIN en KVK-nummer door
Op dit moment heeft u uw RSIN en KVK-nummer nog niet bevestigd. Controleer daarom of u de juiste gegevens aan ons heeft doorgegeven. U kunt ook uw gegevens bevestigen via de pop-up die in beeld komt nadat u heeft ingelogd in SWP.

Met eHerkenning kunt u altijd veilig, betrouwbaar en makkelijk inloggen. U gebruikt 1 login voor meer dan 400 overheidsinstellingen, zoals UWV en de Belastingdienst. Bent u al klaar om eHerkenning te gebruiken? Bekijk het stappenplan.

Wij raden u aan zo snel mogelijk uw gegevens te bevestigen en een inlogmiddel voor eHerkenning te regelen, zodat u gebruik kunt blijven maken van SWP. Heeft u al een inlogmiddel? Zorg er dan voor dat dit op betrouwbaarheidsniveau EH3 is. Dat heeft u nodig voor SWP.

Mocht u vragen hebben dan horen wij het graag!


← terug