• De loonadministrateur en adviseur voor de Bouw!

Nieuwe werkneemster: Iris Brok

 

Even voorstellen!

iris.jpg

Mijn naam is Iris Brok en per 1 juni 2019 ben ik als HR adviseur bij AABO werkzaam. U kunt bij mij terecht voor advies op het gebied van personeelszaken.

U kunt hierbij denken aan zaken zoals verzuim, advies voor een dossieropbouw bij ontslag of als u vragen heeft betreffende de
Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB per 01-01-2020). Wilt u een frisse blik over uw personeelsdossiers of heeft u andere vragen? Dan kunt u contact opnemen met AABO.

AABO
is partner van Kennys en biedt met het pakket Prinsys een handige tool om uw HR zaken op één plek te regelen. Met behulp van dit personeelsinformatie en registratiesysteem kunt u gemakkelijk uw personeelsdossiers digitaliseren.

Het is mogelijk uw verlofaanvragen en declaraties te registreren. U kunt diverse rapportages maken betreft de hoeveelheid verzuim binnen uw organisatie, jubilea van uw personeel en verjaardagen.

Uw werknemer krijgt ook inloggegevens. De werknemer kan zijn eigen gegevens zien en wijzigen, zoals zijn adres of telefoonnummer. De werknemer kan in het systeem ook zijn actuele status van het verlof in zien, zijn verlof aanvragen en zijn loonstroken bekijken.
Ook via een app op de telefoon is deze informatie dan benaderbaar.

Heeft u interesse in het systeem of wenst u meer informatie? Neemt u dan contact op met uw adviseur of met mij. Wij komen graag bij u langs voor een afspraak.


← terug