Inloggen Portal

De CAO-Dakbedekking

Dakdekkers kennen een eigen CAO. Dit is de CAO Bitumineuze- en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven. Ook voor deze groep verzorgen wij de volledige loonadministratie.

In veel gevallen sluit de CAO Bitumineuze- en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven aan bij de CAO Bouw. Evenals bij deze CAO zijn de pensioenen en bedrijfstakeigen regelingen onder gebracht bij APG. Dit zijn lastige berekeningen. Aanlevering naar APG kan daardoor leiden tot frustratie bij u als werkgever. De berekeningen en aanleveringen van deze fondsen worden door ons op de juiste manier aangeboden. Hier heeft u dus geen omkijken meer naar!

De CAO Bitumineuze- en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven is echter niet helemaal hetzelfde als de CAO Bouw. Zo heeft u niets met het tijdspaarfonds te maken maar betaalt u het vakantiegeld direct aan de werknemers in mei of periode vijf.

Alle CAO-afspraken worden door ons bijgehouden. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan loonsverhogingen, eenmalige uitkeringen en CAO-vergoedingen. U hoeft hier dus zelf geen rekening mee te houden.

Ook met vragen over het aantal verlofdagen van uw werknemers of hoe te handelen bij vorst kunt u uitstekend bij ons terecht. CAO-uitleg, loontechnische adviezen en proforma berekeningen worden door ons niet in rekening gebracht!

Duidelijk is dat wij ook van deze bedrijfstak volledig op de hoogte zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze experts.

Man

Hulp of advies nodig? Vraag het onze experts!

Neem contact op