Inloggen Portal

De CAO-Mortel

Het vervaardigen van betonmortel en prefab metselspecie resulteert in een indeling onder de werkingsfeer van CAO voor de Mortel- en Morteltransportondernemingen. U dient als werkgever aan veel zaken te voldoen wanneer u personeel in dienst neemt dat valt onder deze CAO. De deskundige adviseurs van AABO staan u graag bij in deze wirwar van regelgeving.

De pensioenpremies voor de werknemers dienen door de werkgever juist berekend te worden en afgedragen naar APG. Doordat hier het nodige bij komt kijken gaat het dikwijls verkeerd. De complexe premieberekeningen en de lastige aanlevering naar APG maken dat veel werkgevers ervoor kiezen dit uit handen te geven aan de AABO. Dit betekent dat onze cliënten door ons aangeleverd krijgen wat zij aan pensioenpremies moeten betalen. Wij verzorgen tevens de juiste aanlevering naar APG.

Onze klanten ervaren het gemak van onze dienstverlening. Wij leveren de mutaties van het betreffende loontijdvak aan. U, als werkgever ontvangt de volgende dag de loonuitdraai retour. De salarisbetaalbatch leveren wij op uw verzoek via e-mail aan. Het betalen van het salaris is dan slechts nog een kwestie van verzenden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze experts.

Man

Hulp of advies nodig? Vraag het onze experts!

Neem contact op