Inloggen Portal

Uiteraard verwerken wij ook bedrijven met een andere CAO dan CAO-Bouw of aanverwant. Dikwijls komt dit doordat reeds bestaande klanten tevens een onderneming hebben die onder een andere CAO vallen.

Wij zijn gespecialiseerd in de Bouw en aanverwant maar onze medewerkers zijn opgeleid tot salarisadministrateur voor álle sectoren. Wij maken dan ook graag uitzonderingen. Voor een bestaande klant die niet onder de CAO-Bouw of aanverwant valt verzorgen wij tevens graag de loonadministratie. Onze manier van werken spreekt veel werkgevers aan. Het komt regelmatig voor dat wij benaderd worden om ook voor deze ondernemingen de loonadministratie te verzorgen.

Veelal betreft het dus bestaande klanten. Desondanks komt het steeds vaker voor dat werkgevers, die nog geen klant bij ons zijn, zelf contact met ons opnemen. De geluiden in het bedrijfsleven over de werkwijze van AABO en de lage kosten zijn erg positief. Het gevolg is een groeiende klantenkring.

Voor een uitgebreide beschrijving van de werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen kunt u contact opnemen met een van onze experts.

Man

Hulp of advies nodig? Vraag het onze experts!

Neem contact op